Slechte ruitenwissers?

slechte-ruitenwisserbladen Gaat u ervan uit dat uw ruitenwissers kapot zijn? Heeft u gemerkt dat uw wissers onlangs begonnen zijn met het achterlaten van strepen die uw vlekkeloze zicht op de weg verstoren? Of nog erger, laten de wissers een enorme waas achter? Maken ze nu meer herrie, misschien zelfs zoveel, dat ze piepen bij het wissen? Zijn uw ruitenwisserbladen misschien zo hard geworden dat ze van de voorruit springen? Heeft u altijd een slecht gevoel als het regent omdat u weet dat het erger zou zijn bij het aanzetten van de ruitenwissers? Dit zijn allemaal aanwijzingen dat uw wissers slecht zijn en het dus de hoogste tijd is om ze te verwisselen.

We bevelen aan dat u uw wissers elke 6 maanden beoordeelt, vooral voor het regenseizoen in Nederland, dat meestal van oktober tot december duurt. Zo vermijdt u een potentieel onaangename verrassing als u de ruitenwissers na een lange tijd weer inschakelt. De wissers moeten wanneer nodig verwisseld worden, maar we raden u aan ze toch minimaal 1 keer per jaar te verwisselen. Wij raden de verwisseling aan in het begin van de herfst of lente, wanneer het het meest regent. Zo kunt u zich gemakkelijk en vrij vervoeren, ook als het slecht weer is. Kies zichtbaarheid – kies veiligheid.

Zoek ruitenwissers voor uw auto

Gebruik de zoekmachine (selecteer merk, model en bouwjaar) en zoek welke voor- en achter-ruitenwissers (ruitenwisserbladen) geschikt zijn voor uw auto.

Staat uw auto niet in de lijst? Klik HIER.

Voor verdere vragen en hulp bij de aankoop zijn we beschikbaar op +31 (0)85 888 12 25 of via info@ruitenwissers.com

In het geval van de aankoop van grotere hoeveelheden, neemt u dan contact met ons op via bovenstaande contactinformatie en we zullen u een korting geven.