Vornitzer™ Ruitenwissers

vornitzer-ruitenwissers Over Vornitzer™ ruitenwissers – de beste wissers die u voor uw auto kunt kopen.

Vornitzer™ ruitenwissers zijn moderne wissers van hoge kwaliteit. Ze laten geen strepen of waas achter terwijl ze hun werk van boven naar beneden uitvoeren en dat alles stil en zonder irritante geluiden. Vornitzer™ ruitenwissers hebben alles wat van hen wordt verwacht en zijn ook zeer gunstig geprijsd.

Wij weten hoe moeilijk het is om tussen verschillende merken en types, ruitenwissers te vinden die overeenkomen met uw auto en waarmee u tevreden bent. Dus hebben we voor u een aanbod van Vornitzer™ ruitenwissers en een zeer nauwkeurige ZOEKMACHINE waarmee u geschikte wissers voor uw auto kunt vinden.

Vornitzer™ ruitenwissers zijn gemaakt uit premiummaterialen en hebben een tefloncoating, die voor goed en stil wissen zorgt (teflon is bekend als het meest gladde materiaal ter wereld). Dankzij speciale technologie, waarmee de rubbers voor de wissers zijn gemaakt, is de gemiddelde levensverwachting wel zo’n 1.000.000 bewegingen, maar ze zijn getest voor meer dan 2.000.000 bewegingen. Natuurlijk hangt de levensverwachting af van veel factoren – meer over de levensverwachting en waarvan deze afhankelijk is leest u HIER. De hoge kwaliteit van Vornitzer™ ruitenwissers zorgt voor naadloos wissen bij alle temperaturen (van -40°C tot +80°C) en tijdens alle seizoenen. Het aerodynamische design met platte wissers zorgt voor vlekkeloos wissen, ook bij hogere snelheden.

Een aerodynamisch design met zorgvuldig ontworpen stalen veer zorgt voor een constante druk op de voorruit, daarom wissen de ruitenwissers vloeiend en zeer stil.

Vornitzer™ ruitenwissers zijn met de gebruiker in het achterhoofd ontworpen, daarom is de installatie erg eenvoudig. Ook een onervaren gebruiker kan het installeren en het duurt zeker niet meer dan 5 minuten.

De platte (flat) aerodynamische ruitenwissers van Vornitzer™ kunnen gemakkelijk klassieke wissers vervangen, ook als u een oude auto heeft. Platte ruitenwissers hebben een groot voordeel ten opzichte van klassieke wissers, daarom raden wij u ten zeerste aan deze te vervangen. Meer over het verschil tussen platte en klassieke ruitenwissers kunt u HIER lezen.

Vornitzer™ ruitenwissers passen op de volgende merken (en ook alle andere merken en modellen, die hier niet worden genoemd – voor de geschiktheid zie adapters en connectoren waarop Vornitzer™ ruitenwissers kunnen passen): Audi, Volkswagen (VW), Seat, Skoda, BMW, Opel, Mercedes-Benz, Smart, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Renault, Peugeot, Citroen, Honda, Toyota, Suzuki, Nissan, Mazda, Lexus, Subaru, Mitsubishi, Kia, Hyundai, Ford, Chevrolet, Chrysler, Land Rover, Mini, Rover, Jaguar, Volvo, Dacia, Daewoo, Saab, Ssangyong usw.

Zoek ruitenwissers voor uw auto

Gebruik de zoekmachine (selecteer merk, model en bouwjaar) en zoek welke voor- en achter-ruitenwissers (ruitenwisserbladen) geschikt zijn voor uw auto.

Staat uw auto niet in de lijst? Klik HIER.

Voor verdere vragen en hulp bij de aankoop zijn we beschikbaar op +31 (0)85 888 12 25 of via info@ruitenwissers.com

In het geval van de aankoop van grotere hoeveelheden, neemt u dan contact met ons op via bovenstaande contactinformatie en we zullen u een korting geven.