Klantenbeoordelingen

Daan:
Vanwege mijn werkgeschiedenis als chauffeur heb ik veel verschillende merken ruitenwissers getest. De ruitenwissers van Vornitzer zijn een van de beste wissers, zo niet de beste.

Julia:
Ten eerste wil ik graag de verkoper bedanken. Hij was de hele tijd vriendelijk en heeft me door de aankoop heen geleid, ik weet eigenlijk niet zo veel over deze dingen. Over de ruitenwisser kan ik alleen maar positieve dingen zeggen, dus denk ik dat ik een goede koop heb gedaan.

Lucas:
Uitstekende wissers voor een goede prijs, ik kan er niets aan toevoegen.

Finn:
Ik heb geen opmerkingen over de kwaliteit van de ruitenwissers en de snelheid van de levering. Ik wens u veel tevreden klanten.

Thomas:
De ontvangen ruitenwissers zijn heel goed, de snelheid van levering en alle informatie zijn op het hoogste niveau dat ik ooit heb meegemaakt bij het online winkelen.

Ruben:
De ruitenwissers zijn erg stil en wissen super. De levering was heel snel en de installatie was eenvoudig.

Tim:
Ik ben heel tevreden met de gekochte wissers, omdat ze net zo goed wissen als de ruitenwissers van het autobedrijf van mijn automerk, maar uw prijs is lager.

Lars:
De wissers zijn uitstekend, ze kunnen gemakkelijk worden vergeleken met veel duurdere merken. Hoewel ik ze in de winter gebruikt heb op bevroren autoglas met zout, wissen ze nog steeds heel goed. De installatie was eenvoudig en de levering was snel. Bij de volgende vervanging zou ik ze zeker weer bij u kopen.

Anna:
Voordat ik mijn mening kon geven, moest ik op de eerste regen wachten. Ik ben zeer tevreden met uw dienst omdat u me heel snel beantwoord heeft en ik heb de wissers heel snel gekregen. De wissers wissen uitstekend (mijn oude wissers sprongen over de voorruit en ik dacht dat er iets niet in orde was met het motortje).

Julian:
Tot dusver fantastische wissers, ik ben heel tevreden met de hulp bij de aankoop en de snelle levering.
Ik heb u vol lof aan vrienden aanbevolen.

Gijs:
Alles perfect, de kwaliteit is heel goed.

Sven:
De website: doorzichtig, eenvoudig en nauwkeurig (je kan het product voor je auto snel vinden).
Het product: uitstekend, de kwaliteit is beter dan ik had verwacht voor deze prijs.
De levering & ondersteuning: heel goed, het antwoord kwam snel, flexibiliteit bij de levering was geweldig.

Max:
Hallo. Ik heb het antwoord uitgesteld omdat er nog geen kans was om de wissers te testen. Vandaag had ik een mooie kans en ik ben heel erg tevreden met de effectiviteit en de geruisloze werking. Ik moet benadrukken dat ik verrast was door de korte responstijd en ook de levering. Dankjewel en met vriendelijke groeten!

Jan:
Heel tevreden. Ik vond de levering goed, de wissers doen hun werk perfect en stil.

Benjamin:
Verantwoordelijke houding naar de klanten toe, snelle levering, goede prijzen en kwaliteit = tevreden klant.

Tijn:
Ik wilde mijn mening niet gelijk geven, omdat veel ruitenwissers wel een maandje goed werken en daarna kapot gaan. Na 5 maanden kan ik zeggen dat deze ruitenwissers echt goed zijn, ze werken nog net zo goed als de eerste dag – zonder overdrijving!

Nina:
De wissers zijn geweldig en ik ben heel tevreden!

Daniël:
Cijfer: 10/10. Op de snelweg kun je ze praktisch niet horen, maar ze wissen toch uitstekend.

Jens:
De wissers zijn van hoge kwaliteit en heel stil. En daarbij verzorgde u een snelle levering. Ik beveel het aan iedereen aan.

David:
Ik en mijn vader zijn erg tevreden met deze ruitenwissers. Ze wissen echt goed! Ik wil graag het bedrijf die deze website beheert complimenteren, omdat hij echt veilig en betrouwbaar is! Ik denk dat ik geen wissers van andere merken behalve Vornitzer meer zal willen!

Adam:
Tot nu ben ik heel tevreden met de wissers. Ze wissen mooi en hun werking is stil.
Met de aankoop en levering was alles prima en ze werden binnen de aangegeven levertijd geleverd.
Kortom, ik ben heel tevreden met uw dienst!

Niels:
De wissers zijn goed en goedkoop.

Stan:
Ik vind ze goed, ze zijn nog nieuw, dus ik zou een realistische evaluatie kunnen geven over ongeveer een jaar, als alle seizoenen zijn geweest.
Ik ben heel tevreden met de hulp bij de aankoop en de hele snelle levering. Ga zo door!

Guus:
Ik geef mijn mening na vier maanden gebruik van de ruitenwissers en ik kan zeggen dat ze hun werk goed doen, ook volgens mijn (hoge) verwachtingen.
Rond dezelfde tijd heeft een kennis ruitenwissers met een grafietcoating gekocht. Die doen hun werk, maar ze maken veel lawaai. Ruitenwissers die ik via uw website heb gekocht zijn in dit opzicht beter – ze “piepen” niet.

Joep:
Ik ben heel erg tevreden met de aankoop van de ruitenwissers bij u. De levering was snel en op de website heb ik met gemak besteld omdat de website zo eenvoudig voor de gebruiker is. Ik vind de wissers natuurlijk ook fijn, omdat ze van hoge kwaliteit zijn. In de toekomst zou ik ruitenwissers zeker bij u bestellen.

Pieter:
Op het eerste gezicht krijg je veel voor een normale prijs. Bij de laatste storm hebben ze zich fantastisch bewezen. Oh, en de levering… snel, effectief.

Joris:
Ik vind uw wissers geweldig , ze zijn zo stil en ik verwacht dat dat ook in de toekomst zo blijft.
Ook de logistiek was oké!

Bart:
Ik moet u laten weten, dat uw wissers, vooral de voor-wissers, FENOMENAAL zijn.
Bedankt dat u zulke goede producten verkoopt.

Fabian:
De ruitenwissers zijn oké, net zoals alle bijzaken (levering, ontvangst, enz.).

 

Wil u uw mening toevoegen? Contacteer ons via info@ruitenwissers.com !

Instructies:

  • Graag als titel gebruiken: “Mening over Vornitzer ruitenwissers”.
  • Omschrijf uw ervaring met Vornitzer ruitenwissers of onze dienst in het algemeen.
  • In de e-mail voegt u het volgende toe (u kunt het kopiëren): “ik ga akkoord met het gebruik van mijn mening over Vornitzer ruitenwissers op uw website www.ruitenwissers.com en u mag het grammaticaal bewerken. Ik ga ook akkoord met het gebruik van mijn naam.” (Geen zorgen, we zullen uw achternaam niet gebruiken, want we beschermen uw persoonlijke gegevens zorgvuldig).

Bedankt!

Zoek ruitenwissers voor uw auto

Gebruik de zoekmachine (selecteer merk, model en bouwjaar) en zoek welke voor- en achter-ruitenwissers (ruitenwisserbladen) geschikt zijn voor uw auto.

Staat uw auto niet in de lijst? Klik HIER.

Voor verdere vragen en hulp bij de aankoop zijn we beschikbaar op +31 (0)85 888 12 25 of via info@ruitenwissers.com

In het geval van de aankoop van grotere hoeveelheden, neemt u dan contact met ons op via bovenstaande contactinformatie en we zullen u een korting geven.