Klantenbeoordelingen

Daan:
Vanwege mijn werkgeschiedenis als chauffeur, heb ik vele verschillende merken ruitenwissers getest. De ruitenwissers van Vornitzer zijn een van de beste wissers, zo niet de beste.

Julia:
Ten eerste wil ik graag de verkoper bedanken. Hij was de hele tijd vriendelijk en heeft mij door de aankoop heen geleid. Ik heb niet zo veel verstand van ruitenwissers. Over de ruitenwissers kan ik alleen maar positieve dingen zeggen, dus denk ik dat ik een goede aankoop heb gedaan.

Lucas:
Uitstekende wissers voor een goede prijs.

Finn:
Ik heb geen aanmerkingen over de kwaliteit van de ruitenwissers en de snelheid van de levering. Ik wens jullieveel tevreden klanten.

Thomas:
De ontvangen ruitenwissers zijn heel goed, de snelheid van levering en alle informatie zijn op het hoogste niveau dat ik ooit heb meegemaakt tijdens het online winkelen.

Ruben:
De ruitenwissers zijn erg stil en wissen super. De levering was heel snel en de installatie was eenvoudig.

Tim:
Ik ben heel tevreden met de gekochte wissers, omdat ze net zo goed wissen als de ruitenwissers van het autobedrijf van mijn automerk, maar jullie prijs is lager.

Lars:
De wissers zijn uitstekend.Ze kunnen gemakkelijk worden vergeleken met veel duurdere merken. Hoewel ik ze in de winter gebruikt heb op bevroren autoglas met zout, wissen ze nog steeds heel goed. De installatie was eenvoudig en de levering was snel. Bij de volgende vervanging zou ik ze zeker weer bij jullie kopen.

Julian:
Tot dusver fantastische wissers. Ikk ben heel tevreden met de hulp bij de aankoop en de snelle levering.
Ik heb jullie met veel lof aan mijn vrienden aanbevolen.

Gijs:
Alles perfect en daarnaast is de e kwaliteit heel goed.

Sven:
De website: duidelijk, eenvoudig en nauwkeurig (je kan het product voor je auto snel vinden).
Het product: uitstekend, de kwaliteit is beter dan ik had verwacht voor deze prijs.
De levering & ondersteuning: heel goed, het antwoord kwam snel, flexibiliteit bij de levering was geweldig.

Max:
Hallo. Ik heb het mijn beoordeling uitgesteld, omdat er nog geen kans was om de wissers te testen. Vandaag had ik een mooie kans en ik ben heel erg tevreden met de effectiviteit en de geruisloze werking. Ik moet benadrukken dat ik verrast was door de korte responstijd en ook de levering. Dankjewel en met vriendelijke groeten!

Jan:
Heel tevreden. Ik vond de levering goed, de wissers doen hun werk perfect en stil.

Benjamin:
Verantwoordelijke houding naar de klanten toe, snelle levering, goede prijzen en kwaliteit = tevreden klant.

Nina:
De wissers zijn geweldig en ik ben heel tevreden!

Daniël:
Cijfer: 10/10. Op de snelweg kun je ze praktisch niet horen, maar ze wissen toch uitstekend.

Jens:
De wissers zijn van hoge kwaliteit en heel stil. En daarbij verzorgden jullie een snelle levering. Ik beveel het aan iedereen aan.

David:
Ik en mijn vader zijn erg tevreden met deze ruitenwissers. Ze wissen echt goed! Ik wil graag het bedrijf die deze website beheert complimenteren, omdat hij echt veilig en betrouwbaar is! Ik denk dat ik geen wissers van andere merken, behalve Vornitzer, meer zal willen!

Adam:
Tot nu ben ik heel tevreden met de wissers. Ze wissen mooi en hun werking is stil.
Met de aankoop en levering was alles prima en ze werden binnen de aangegeven levertijd geleverd.
Kortom, ik ben heel tevreden met jullie diensten!

Niels:
De wissers zijn goed en goedkoop.

Stan:
Ik vind ze goed, ze zijn nog nieuw, dus ik zou een realistische evaluatie kunnen geven over ongeveer een jaar, als alle seizoenen zijn geweest.
Ik ben heel tevreden met de hulp bij de aankoop en de hele snelle levering. Ga zo door!

Guus:
Ik geef mijn mening na vier maanden gebruik van de ruitenwissers en ik kan zeggen dat ze hun werk goed doen, ook volgens mijn (hoge) verwachtingen.
Rond dezelfde tijd heeft een kennis ruitenwissers met een grafietcoating gekocht. Die doen hun werk, maar ze maken veel lawaai. Ruitenwissers die ik via jullie website heb gekocht zijn in dit opzicht beter – ze ‘piepen’ niet.

Joep:
Ik ben heel erg tevreden met de aankoop van de ruitenwissers van jullie. De levering was snel en op de website heb ik deze met gemak besteld, omdat de website zo eenvoudig voor de gebruiker is. Ik vind de wissers natuurlijk ook fijn, omdat ze van hoge kwaliteit zijn. In de toekomst zou ik ruitenwissers zeker bij jullie bestellen.

Pieter:
Op het eerste gezicht krijg je veel voor een normale prijs. Bij de laatste storm hebben ze zich fantastisch bewezen. Oh, en de levering… snel en effectief.

Joris:
Ik vind jullie ruitenwissers geweldig, ze zijn zo stil en ik verwacht dat dat ook in de toekomst zo blijft.
Ook de logistiek was oké!

Bart:
Ik moet jullielaten weten, dat jullie wissers, vooral de wissers voor de voorruit, FENOMENAAL zijn.
Bedankt dat jullie zulke goede producten verkopen.

Fabian:
De ruitenwissers zijn oké, net zoals alle bijzaken (levering, enz.).blockquote>