Veelgestelde vragen over Vornitzer™-ruitenwissers

Wat is de kwaliteit van Vornitzer™-ruitenwissers in jullie aanbod en hoe zijn ze te vergelijken met concurrerende merken ruitenwissers?

– Als gespecialiseerde webwinkel willen we onze klanten de beste kwaliteit bieden voor de best mogelijke prijs. We bieden al jaren ruitenwissers van Vornitzer™ aan in onze online winkel, dus ze zijn goed getest. Wij hebben geweldige reacties van klanten, die later terugkomen voor nog een aankoop. Ook is het percentage retouren, dat in de meeste gevallen te wijten is aan een verkeerd besteld product, bijna te verwaarlozen. Dit alles getuigt van de uitstekende kwaliteit van Vornitzer™-producten. We testen ook regelmatig ruitenwissers op Ruitenwissers.com en we kunnen zonder twijfel bevestigen dat het ruitenwissers van zeer hoge kwaliteit zijn. Ze zijn volledig vergelijkbaar met de concurrerende premium merken ruitenwissers op de markt, en in een flink aantal gevallen hebben ze ook bewezen een betere keuze te zijn.

Maak je geen zorgen. Je aankoop is 100% veilig en wij garanderen je 100% tevredenheid. Als je niet tevreden bent met de ruitenwissers, een fout hebt gemaakt bij de aankoop of gewoon van gedachten bent veranderd, kun je ons dit op elk moment binnen 15 dagen na ontvangst van de artikelen laten weten (zelfs als je de ruitenwissers al op de auto hebt gemonteerd en getest) en het pakket retourneren. Wij betalen je de waarde van de ruitenwissers terug.

Kan ik flatblade Vornitzer™-ruitenwissers gebruiken op een auto die momenteel klassieke wissers heeft?

– Zeker. Flatblade ruitenwissers vervangen gemakkelijk klassieke ruitenwissers. Vervangen door flatblade ruitenwissers wordt eigenlijk sterk aanbevolen, aangezien deze veel voordelen hebben ten opzichte van klassieke wisserbladen.