Aerodynamische platte (flat) ruitenwissers

Wat zijn aerodynamische ruitenwissers?
Wat zijn platte ruitenwissers?
Wat zijn flat ruitenwissers?

Dit zijn alle uitdrukkingen voor eenzelfde soort wissers – moderne wissers die vandaag de dag gebruikt worden op de meeste nieuwere auto’s. In vergelijking met klassieke wisserbladen hebben ze veel voordelen. Door de vlakke, platte vorm en spoiler zijn ze zeer aerodynamisch en werken ze perfect, ook bij hogere snelheden. Meer over het verschil tussen klassieke en moderne ruitenwissers kunt u lezen in artikel Het verschil tussen klassieke en platte ruitenwisser.

Net zoals de Vornitzer™ ruitenwissers van hoge kwaliteit in ons aanbod hebben ze een modern aerodynamisch design en zijn ze ook nog eens scherp geprijsd. Klik HIER om meer daarover te lezen of zoek naar de juiste aerodynamische ruitenwissers voor uw auto met deze zoekmachine:

Zoek ruitenwissers voor uw auto

Gebruik de zoekmachine (selecteer merk, model en bouwjaar) en zoek welke voor- en achter-ruitenwissers (ruitenwisserbladen) geschikt zijn voor uw auto.

Staat uw auto niet in de lijst? Klik HIER.

Voor verdere vragen en hulp bij de aankoop zijn we beschikbaar op +31 (0)85 888 12 25 of via info@ruitenwissers.com

In het geval van de aankoop van grotere hoeveelheden, neemt u dan contact met ons op via bovenstaande contactinformatie en we zullen u een korting geven.