Ruitenwissergroothandel

Voor alle handel in auto-onderdelen, monteurs, installateurs en andere retailers hebben we een groothandelsprijslijst opgesteld. Neem contact met ons op via info@ruitenwissers.com en wij zullen u een aanbod sturen dat u zeker zal bevallen.

Waarom het aanbod Vornitzer™ ruitenwissers toevoegen?

  • Uitstekende kwaliteit ten opzichte van de prijs (meer over Vornitzer™ ruitenwissers leest u HIER).
  • U kunt tussen verschillende soorten wissers kiezen; specifieke wissers (een type correspondeert alleen met bepaalde modellen) en “universele” wissers. Deze laatste kunnen gebruikt worden op ongeveer 99% van de auto’s op de markt. Dit type blad is zeer geschikt voor kleinere winkels en reparateurs met minder klanten of klanten met verschillende auto’s die dus niet weten wat soort voor wissers nodig zijn. Deze wissers lossen dit probleem op, omdat ze verschillende adapters hebben en ze dus op vrijwel elke auto gemonteerd kunnen worden. Zo kunt u met een kleine voorraad klaar zijn voor bijna elke klant die bij u koopt.
  • Alle producten hebben een extra beschrijving in het Nederlands op de verpakking – het product is 100% klaar voor verkoop in Nederland.

 

    CONTACT FORMULIER